Restaurace Old Armoury

Rytířský sál restaurace Old Armoury odráží atmosféru pozdního středověku. Původně se zde nacházela jízdárna.

Dnes patří restaruarce díky bohaté výzdobě historickými zbraněmi a dekoracemi a díky interiéru s klenutými stropy k jedné z nejpřitažlivějších restaurací Prahy. Na hosty zde dýchá skutečně středověká atmosféra.

Váš zážitek pomůže dotvořit umění našich mistrů kuchařů společně s profesionálním servisem. V naší restauraci klademe důraz na čerstvé suroviny nakoupené od lokálních dodavatelů. Nabídkavinného lístku, který je zaměřen na vysoce kvalitní vína tuzemské produkce už jen podtrhne příjemně strávený čas v prostředí Rytířského sálu. 

Menu á la carte

Content Blocks

Jídelní lístek á la carte

Předkrmy:
Buřty pečené na černém pivu s feferonkou, chléb 
145
Bramborový chléb
60

Rozpečený kozí sýr s vlašskými ořechy a medem, rukola, červená řepa, slunečnicová semínka
235
Míchaný hovězí tatarák s topinkami, česnekové puky
245
Zvěřinová paštika s vůní tymiánu, zavařenina z divokých brusinek, chléb
235
Bramborové lupínky s česnekovým dipem
115
Grilované pikatní klobásky, cibulový salátek s chilli papričkami a estragonem, hrubozrná hořčice, chléb
215

Polévky:
Staročeská kulajda s lesními houbami, vařeným vejcem, čerstvý kopr
125
Hovězí vývar s trhaným masem, babiččiny nudličky, kořenová zelenina, libeček
105

Saláty:
Farmářský salát s baby špenátem, čekankou, hořčičnomedovým dresinkem, grilovaným kozím sýrem, marinovanou červenou řepou a praženými dýňovými semínky
205
Malý míchaný zeleninový salát
125

Hlavní jídla:
Pečené vepřové koleno, zelný salát, krémový křen, hořčice, chléb
435
Konfitovaná kachna v rozmarýnovém sádle, červené zelí s jablky, variace českých knedlíků
475
Kuřecí nebo vepřový řízek se šťouchaným bramborem, selský okurkový salátek
265
Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině s červeným vínem, bramborová máslová kaše
295
Svíčková na smetaně z hovězí kulaté plece s karlovarským knedlíkem, marinované brusinky
285
Vepřová pečená žebra, pikatní kouřová marináda, zelný salátek, marinovaná cibule, chléb
475
Smažená gouda, šťouchané brambůrky, tatarská omáčka
255

Dezerty:
Jablečný štrůdl se skořicí, rozinkami, vlašskými ořechy a šlehačkou
145 
Lívanečky s borůvkovým žahourem, skořicovým cukrem a zakysanou smetanou
135
Dukátové buchtičky s teplým vanilkovým krémem
135

Přílohy:
Bramborové hranolky
60

Velikonoční menu

2. - 10. dubna

Polévky 
Kuřecí consommé s masem a vaječnou sedlinou 95,--

Krém z medvědího česneku a pečených brambor, máslové krutonky 95,--

Předkrmy 
Bramborová topinka s křepelčím vejcem a bylinkami 95,--

Králičí roláda s medvědím česnekem, houbové krupoto s lískovými ořechy 215,--

Hlavní chody 

Krutí prsíčko na šalvěji, mrkvové pyré, hráškové lusky, pečené grenaille, tymiánový džus 350,--

Konfitované králičí stehno, kopřivová nádivka, bramborové pyré, glazovaná karotka, silná králičí štáva 455,--

Kroupové rizoto s liškami a medvědím česnekem 350,--

Dezerty 

Velikonoční mazanec s vanilkovým krémem a hruškovým chutney 130,--

Jablečný závin se slaným karamelem a ořechovou zmrzlinou 130,--

Citronový sorbet s Becherovkou a hroznovým vínem 115,--

Zdravá, slaná, sladká, ovocná, vydatná i lehká. Vychutnejte si každý den snídani "All you can eat“ v naší restauraci. 

Za 375 Kč za osobu a 280 Kč za dítě si můžete vybrat z bohaté bufetové snídaně včetně nápojů.

Snídaně podáváme od 7:00 do 11:00 hodin.

Rezervace není nutná.

Otevírací doba:

  Snídaně "All You Can Eat" denně 7:00 – 11:00 hod. 

  Hotelová restaurace denně 18:00 - 23:00 hod, večeře se podávají do 22:00 hodin. 

  Tapas (občerstvení zdarma pro hotelové hosty) denně 14:00 – 16:00 hod.

 Hotelový bar Vám připraví Váš oblíbený nápoj denně od 11:30 – 23:00 hodin.

  +420 770 198 188


Restaurace je vhodná pro akce a bankety.

V případě zájmu o privátní pronájem, prosím kontaktujte:

  Aneta Součková

  event.coordinator@pytloun-hotels.cz

Více informací o pronájmu a vybavení restaurace naleznete na této stránce.

Made with by Bookassist

Online rezervace